Atac la șeful CJ Caraș-Severin: „Romeo Dunca a dat șpagă! Cum poate fi omul ăsta președinte al Consiliului Județean?!”

Data:

Modul în care și-a construit afacerea de pe Muntele Mic, dar și oamenii cu dosare penale pe care i-a adus în Consiliului Județean nu-i dau dreptul lui Romeo Dunca să-i facă pe alții hoți, mai ales nejustificat, spune Adrian Torma într-un atac dezlănțuit la președinte.

Potrivit publicației Express de Banat, fostul primar de la Moldova Nouă nu mai are niciun fel de răbdare cu un Romeo Dunca tot mai depășit de situație, dar în același timp tot mai agresiv la adresa celor care nu-i împărtășesc ideile.

„Domnia sa e ocupat cu Muntele Mic și cu Semenicul. Acolo e parc natural, dar noi mai avem încă unul, Porțile de Fier, care e 80 la sută în Caraș-Severin. Mută sediul la Berzasca, la Moldova Nouă, că ai primar și ocupă-te ca să se voteze un plan pe următorii 10 ani în care să putem dezvolta turismul în Ostrov! Nu am neapărat o problemă cu domnia sa, dar nu mai vorbi de ilegalități când ți-ai adus lângă tine oameni pe care i-ai validat în timp ce organele statului spun că au făcut ilegalități și tu să negi (…).

Articolul integral, în Express de Banat!

Sursa foto: Express de Banat

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Românii nu știu despre bolile endocrine, arată președinta asociației de profil | Oltenia LIVE

Românii nu știu mare lucru despre bolile endocrine, arată...

De ce susțin unele state arabe Israelul împotriva Iranului

De ce susțin unele state arabe Israelul împotriva Iranului....