marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăAtacuri sincronizate la A3, RTV împotriva lui Armand: Gâdea îi cere lui...

Atacuri sincronizate la A3, RTV împotriva lui Armand: Gâdea îi cere lui Barna s-o dea afară din USR

Atac coodonat la A3 și RTV împotriva lui Clotilde Armand, acuzată că ar fi lăsat spitalul Grigore Alxandrescu fără pază. La emisiunea Sinteza Zilei a participat și un deputat USR, Emanuel Ungureanu, care a contribuit la criticile împotriva primarului Sectorului 1.

La RTV, Dana Budeanu s-a lansat într-o serie de insulte împotriva lui Armand. Mesajul ei a fost postat și pe site-ul postului.

“Omoară oamenii, omoară copiii. Nemernico, care ești! Imbecilo! Totul până la copii. Tu nu ai cum să nu iei gunoiul din spitale. Gunoiul periculos. Nu ai cu cine să vorbești. Vreau să știu și eu ce a făcut Clotilde în viața ei. Nimic. În afară că a fost plasată pe consultanță cu Bechtel. Vreau să știu unde ai lucrat în viața ta”, a spus Dana Budeanu.

Citește articolul complet în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE