Un italian se chinuie să recupereze banii dați pe un apartament în România

Data:

Un italian s-a trezit cu ochii în soare după ce şi-a pus încrederea într-un român, pentru a-i vinde un apartament. Garsoniera a fost vândută, dar banii nu au mai ajuns la italian. De aproape trei ani, îi caută pe holurile Palatului de Justiţie.

Giuliano B. îşi cumpărase o garsonieră de 38 mp în blocul de patru etaje de la Rond Agronomie. A păstrat legătura cu fostul proprietar al locuinţei, Constantin B., ca prieteni. După o vreme, italianul a luat decizia de a vinde apartamentul şi l-a mandatat chiar pe fostul ei proprietar să se ocupe de vânzare. Românul putea negocia în numele italianului, dar şi să încaseze banii, urmând să-i vireze ulterior.

Citește și: Cum vrea Kremlinul să ne convingă că Vestul este vinovat

În iulie 2018, apartamentul a fost vândut contra sumei de 32.000 euro, respectiv 149.000 lei. Cumpărătoare a fost Monica C., despre care italianul spune că era chiar iubita fratelui mandatarului. În noiembrie 2019, italianul se adresa Judecătoriei, reclamând faptul că nu primise banii rezultaţi din vânzare. El a cerut cei 32.000 de euro, dar şi anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Giuliano B. a precizat că mandatarul încasase ca avans 10.000 de euro, iar ulterior încă 8.627 euro. Restul banilor făceau obiectul unui credit bancar încheiat de cumpărătoare, fiind viraţi de bancă în contul mandatarului.

Constantin B. a retras banii imediat ce i-au ajuns în cont, iar a doua zi contul a fost închis.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Foto (descriptiv): http://energie.gov.ro/

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related