ATENȚIE! Un comentariu pe Facebook poate să vă aducă 1.000 de lei amendă!

Data:

Caz șocant la Bistrița, un cetățean a fost amendat de polițiști pentru că a înjurat pe Facebook „miliția română”, o instituție care nici nu mai există, scrie jurnalistul Ion Lucian Petraș, în Săptămâna Online.

Luna trecută, jurnalistul a scris un articol despre valutiștii din Bistrița, „oamenii aceia care stau săracii în stradă zi de zi și oferă un preț foarte bun la schimbul valutar, atât de bun că la Bistrița nu a reușit nimeni să eradicheze fenomenul, deși prin alte orașe mari și mici ale României nu mai există această ocupație de foarte mult timp”.

Articolul a fost postat și pe un grup de Facebook, unde, spune jurnalistul, au curs comentariile unor cititori, majoritatea lor reprezentând injurii și amenințări la adresa sa.

„Printre alți oameni care s-au arătat indignați de faptul că încă mai există acest fenomen la Bistrița, s-a găsit un cetățean, săracul, care să imi dea dreptate și să aducă injurii miliției.

Omul respectiv, pe nume Petrea Marius, a postat o înjurătură la adresa MILIȚIEI și a fost luat de acasă cu mascații, în data de 6 aprilie 2022 (chiar în ziua publicării articolului), dus la Postul de poliție din comuna Galații Bistriței și amendat cu 1000 de lei, maximum de amendă pentru proferarea de injurii”, explică jurnalistul.

Continuarea, în Săptămâna Online!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?

Fă-ți mesajul vizibil! Cum să folosești iluminatul pentru a comunica eficient cu clienții tăi?