marți, 30 noiembrie 2021
AcasăSubiectivOpiniiAu murit peste 11 mii de oameni de la izbucnirea crizei politice....

Au murit peste 11 mii de oameni de la izbucnirea crizei politice. Cine și în ce fel plătește pentru cea mai mare catastrofă umanitară din istoria recentă a României

Au murit 11.424 de oameni de la 1 septembrie până azi, adică din momentul în care premierul Florin Câțu a decis să împingă USR afară de la guvernare prin demiterea lui Stelian Ion de la Justiție, într-un moment în care numărul infectărilor creștea deja de trei săptămâni.

Dacă aruncați o privire în graficul de mai jos, veți vedea că la 1 septembrie în România se înregistrau deja peste 1400 de infectări pe zi, în creștere constantă de la începutul lunii august. Altfel spus, era clar pentru toată lumea de câteva săptămâni că vine valul 4, dar lor nu le-a păsat.

La data de 5 octombrie, ziua căderii guvernului Cîțu, în România se înregistrau deja peste 15 mii de infectări pe zi. Responsabili pentru dărâmarea guvernului în plin val patru și aruncarea țării în criză politică profundă sunt PSD, autorul moțiunii de cenzură, USR și AUR, care au votat-o.

Din ziua în care România a rămas fără guvern și practic țara este lăsată în voia sorții, adică din 5 octombrie pân azi,  au murit peste 8000 de oameni. Observăm că grosul deceselor se suprapune peste cele trei săptămâni de criză politică prelungită.

Citiți articolul integral pe G4Media.ro

Citiți și

Forța pumnului în Parlament: violența fizică a liderilor AUR e intolerabilă și trebuie stopată rapid

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE