Autoritățile italiene au confiscat proprietăți în valoare de un miliard de euro ale oligarhilor ruși

Data:

O vilă de 7 milioane de euro din Pesaro, localitate din regiunea Marche, cu ieșire la Marea Adriatică, aflată în proprietatea Valentinei Matvienko, președinta Consiliului Federației Ruse, camera superioară a parlamentului rus, a fost confiscată de autoritățile italiene, anunță Corriere della Sera, potrivit G4Media.ro.

Astfel, se ajunge la aproximativ un miliard de euro, valoarea bunurilor confiscate oligarhilor ruși, în urma sancțiunilor impuse Rusiei după invazia Ucrainei.

În Pesaro, proprietatea este cunoscută ca „Vila Rudas”, deoarece a aparținut lui Tibor Rudas, unul dintre managerii lui Luciano Pavarotti.

După achiziție, Matvienko a dispus ca pe frontispiciul vilei să apară inscripția „Vila M”.

Valentina Matvienko, în vârstă de 72 de ani, fost guvernator al Sankt Petersburgului și deține acum poziția a treia în stat, cea de președinte al Consiliului Federației Ruse, camera superioară a parlamentului republicii.

Citește și: „Stalin și poporul rus, nouă pacea ne-au adus”. De ce n-ar mai trebui să credem azi minciunile și propaganda rusă

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related