miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăFără categorieAutoutilitară dirijată eronat de GPS pe un drum forestier. Ce a făcut...

Autoutilitară dirijată eronat de GPS pe un drum forestier. Ce a făcut șoferul

Polițiștii argeșeni au fost sesizați, marți, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 58 de ani, din Botoșani, cu privire la faptul că a fost dirijat în mod eronat de GPS, pătrunzând cu o autoutilitară pe un drum forestier din zona Rucăr Dâmbovicioara, județul Argeș, unde a rămas blocat.

În urma apelului au fost formate echipe de căutare de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Postului Montan Rucăr, precum și al reprezentanților Salvamont Argeș.

„În urma căutărilor, bărbatul, din județul Botoșani, a fost identificat pe raza comunei Dâmbovicioara, în punctul Brusturet, pe un drum forestier. Acesta nu a suferit vătămări, iar marfă transportată nu a suferit deteriorări, cel în cauză fiind îndrumat până la DN 73, în direcția municipiului Pitești”, precizează IPJ Argeș.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE