Banii pentru drumuri, împărțiți inechitabil de Romeo Dunca primarilor din Caraș-Severin

Data:

La început de an, județul Caraș-Severin a primit 13,763 de milioane de lei pentru drumurile județene și comunale, cu vreo 5 milioane mai mult decât anul trecut, potrivit publicației Express de Banat.

Din această sumă, Romeo Dunca a decis să împartă mai puțin de 2 milioane de lei pentru 32 de UAT-uri, iar pentru reparații pe drumurile din localități conduse de liberali să fie puși de-o parte 12 milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean spune că a cerut tuturor primarilor care au solicitat bani să îi transmită în scris lungimea și starea tehnică a drumurilor comunale pe care le administrează, fapt ce ar fi dus la împărțeala de mai sus.

Ședința CJ Caraș-Severin de luni, 31 ianuarie, va fi, cel mai probabil, una cu scântei, având în vedere împărțirea.

Articolul integral, în Express de Banat!

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

UPDATE/VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...

VIDEO Noi proteste la Tel Aviv. Mii de oameni au manifestat împotriva lui Netanyahu

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul oraşului Tel Aviv, pentru a cincea săptămână consecutiv, contra reformelor judiciare controversate pe care le are în vedere guvernul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit AFP.