Baronul de Vrancea, Oprișan, din nou pieton după ce a fost prins circulând cu 171 km/oră în localitate

Data:

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a rămas din nou pieton, după ce a fost prins, duminică, 5 iunie, la volanul mașinii cu 171 de kilometri pe oră, în localitate, în județul Galați. Oprișan a contestat decizia de ridicare a permisului, la Judecătoria Focșani, măsură prin care poate circula cu dovada.

Oprișan nu este la prima abatere pe drumurile publice. În 2020, el a rămas fără permisul de conducere în urma unei hotărâri definitive a magistraţilor de la Tribunalul Buzău. Oprişan făcuse apel într-un dosar înregistrat iniţial la Judecătoria Râmnicu Sărat care a avut ca obiect “anulare proces verbal de contravenţie”, în care s-a judecat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Dosarul iniţial a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Râmnicu Sărat, după ce Marian Oprişan a fost oprit de polițiști și i s-a spus că a depășit viteza regulamentară în apropiere de comuna Oreavu.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la negru”, din surse neclare

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la...

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii pentru Primăria Bucureștiului: „Nu...

Cum afectează decizia PSD-PNL candidaturile lui Nicușor Dan și al lui Piedone

Cum afectează decizia PSD-PNL de a-l retrage pe Cîrstoiu...

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei Firea? | Aktual24

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei...