marți, 26 octombrie 2021
AcasăRecomandateBătaie GENERALIZATĂ cu pietre și bâte în Rusciori -Sibiu. De la bal...

Bătaie GENERALIZATĂ cu pietre și bâte în Rusciori -Sibiu. De la bal în spital și în cătușe

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut joi 13 localnici din Rusciori, cercetați penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, respectiv distrugere potrivit mesageruldesibiu.ro.

La data de 3 octombrie, în jurul orei 18,00, o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că, într-un imobil de pe raza localității Rusciori, a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

La locul incidentului au intervenit polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, precum și polițiști criminaliști din cadrul I.P.J. Sibiu.

Din primele cercetări efectuate, s-a conturat ipoteza că între mai multe persoane, domiciliate în localitatea Rusciori, în timp ce se aflau la o petrecere într-un imobil de pe raza localității amintite, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un scandal, 13 persoane agresându-se verbal și fizic, prin lovire cu diverse obiecte contondente, pietre, bâte. De asemenea, în timpul scandalului, geamurile imobilului în care se aflau persoanele în cauză au fost sparte.

Articolul integral, pe mesageruldesibiu.ro!

Foto (descriptiv): arhivă Digi 24

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE