Bătaie între pesediști, după alegerile din PSD Vrancea

Data:

Fostul deputat PSD de Vrancea, Dragoș Bârlădeanu, a fost bătut de șeful Cancelariei Prefectului, Cătălin Răducanu. Fostul parlamentar a scris pe Facebook ce s-a întâmplat, imediat după ce a ieșit de la Poliție, unde a depus plângere.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru, plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș, la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului.

Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii, dându-mă jos din picioare”, a scris Bârlădeanu.

Cătălin Răducanu a recunoscut, pentru G4Media.ro, că nu s-a putut abține și că deja a trimis demisia sa prefectului Vrancei, Nicușor Halici, care a fost ales președinte al PSD Vrancea, vineri.

Citește și: Inteligența Artificială, folosită de cercetătorii români pentru detectarea anomaliilor în sarcină

„Chiar acum, în timp ce vorbim, îmi scriu demisia, mai multe nu pot să comentez”, a declarat Cătălin Răducanu.

Prefectul de Vrancea a precizat că a primit demisia acestuia și regretă „derapajul”. „Asemenea derapaje nu-și au locul, știu că au fost buni prieteni mult timp, am primit demisia domnului Răducanu în această dimineață”, a declarat Nicușor Halici.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / Dragos Bârlădeanu)

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cătălin Cîrstoiu este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...

Urmăriți internațional, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...