BELPROFILE se implică în susținerea Elizei Diamandescu, tânăra speranță a înotului românesc

Data:

BELPROFILE susține natația românească și investește în formarea înotătoarei Eliza Diamandescu. Visul Elizei este sa participe la Jocurile Olimpice și să devină campioană olimpică iar brandul BELPROFILE este mândru să contribuie la îndeplinirea acestuia.

Eliza Diamandescu este noua revelație a natației românești, în vârstă de numai 14 ani, tânăra are sute de medalii câștigate și zeci de recorduri doborâte, unul dintre acestea datând din 1984, record pe care l-a doborât pe când avea doar 9 ani. La numai 10 ani, in 2018, Eliza a participat la un concurs internațional în Germania, unde a câștigat 10 medalii de aur, în 10 probe.

Anul 2022 a adus rezultate excepționale pentru Eliza; la Campionatul Național de Juniori, Tineret și Seniori de la Bacău, a obținut 11 titluri de campioană a României, devenind la nici 14 ani cea mai bună înotătoare din țară în probele de 800 și 1500 metri liber.

Pe lângă medaliile obținute, Eliza a realizat un record național la 1500 m liber, doborându-l pe cel vechi care data din 2003. La concursul internațional, „Multinational Youth Swimming Meet” din Cipru, Eliza a castigat încă 4 medalii de aur, în probele de 200 m mixt, 400 m mixt, 800 m liber și ștafeta de 4×100 m mixt și o medalie de argint, la 400 m liber.

S-a calificat la Campionatele Europene de Juniori care vor avea loc în luna iulie și la Mondialele de Juniori.

BELPROFILE este un brand dezvoltat sub umbrela prestigiosului producător BRAVO EUROPA, grup internațional de companii cu sediul în Viena, Austria și este prezent în viața europenilor de peste 20 de ani.

Brandul BELPROFILE este reprezentat de o gamă de produse PREMIUM PLUS care depășește standardele de calitate impuse de normele europene, aducând un plus de rezistență și durabilitate, într-o varietate de forme și culori adaptată tuturor gusturilor și cerințelor clienților care caută calitate și valoare adăugată fiecărui proiect.

BRAVO Europa este un grup internațional, având 4 unități de producție în România, Cehia, Germania și Franța, ale căror produse sunt comercializate de mai bine de 20 de ani în peste 2.500 de magazine din peste 20 țări europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Liechtenstein, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Ungaria iar planurile de viitor sunt pentru o continuuă expansiune.

Filiala BRAVO Europa din România își desfășoară activitatea la Fundulea într-o fabrică care se întinde pe o suprafața de 10.000 metri pătrați, și este una dintre cele mai moderne și mai mari fabrici de profil din Europa, având peste 37 de linii de producție de ultimă generație.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce” pe bani publici Grecia la el în sector | Aktual24

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce" pe bani publici Grecia...

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor iraniene? | Aktual24

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor...

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește la Iași | Ziarul de Iași

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește...