Benzina și motorina LUKOIL s-au vândut la Bistrița ca pâinea caldă, dar oare a meritat efortul?

Data:

Pe fondul știrilor alarmiste cu privire la scumpirea carburanților începând de ieri noapte de la ora 24,00, în partea a doua a zilei de ieri bistrițenii, cu mic cu mare, au luat cu asalt benzinăriile.

Am verificat situația la benzinăria Lukoil. Bistrițenii au uitat de războiul cu Putin, au ignorat apelurile lansate mai zilele trecute în care se cerea boicotarea benzinăriilor Lukoil.

La Lukoil, casierița mi-a spus că de două ori le-au fost blocate casele de marcat, din cauză că șoferii alimentau în tot felul de recipiente, ceea ce este contrar procedurilor firmei.

O doamnă era foarte supărată că nu poate cumpăra 100 de litri de motorină și solicita imperios să i se permită și ei pentru că în fața ei a alimentat un domn două butoaie de 100 de litri fiecare.

Din discuția cu casierița am aflat că în săptâmâna anterioară au fost ceva scăderi la vânzări dar nu semnificative, oricum la ora 8,30 se aștepta o nouă cisternă de motorină să ajungă în stație. Deci vânzările de ieri au acoperit și toate pierderile anterioare. Uite așa finanțăm noi rușii cu războiul lor cu tot.

Mai multe detalii în SĂPTĂMÂNA ONLINE

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related