joi, 23 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitate„Bijuteriile” Transilvaniei. Cascade spectaculoase din Cluj și din împrejurimi

„Bijuteriile” Transilvaniei. Cascade spectaculoase din Cluj și din împrejurimi

Transilvania are o mulțime de obiective turistice impresionante, în special naturale, de care te poți bucura vara. O escapadă la una din cascadele din județul Cluj sau din împrejurimi poate să fie activitatea perfectă de weekend.

„Bijuteriile” naturale ale Transilvania așteaptă să le vizitezi vara, când iau forma cea mai frumoasă pe care o au, iar sunetul căderii de apă poate să te farmece. 

În acest sezon cald, o cascadă poate să formeze o atmosferă de vis, în special pentru că este mereu situată într-un loc mai retras și este înconjurată de natură și mininățiile ei. Sunetul păsărilor și al apei, adierea vântului și peisajul mirif format de aceste obiective turistice naturale te pot face să uiți de tot de grijile cotidiene și să vrei să rămâi cât mai mult într-un astfel de refugiu. 

Cascade din județul Cluj

Clujul are câteva cascade care îți vor tăia respirația, iar dacă locuiești în mijlocul județului, în Orașul de pe Someș, poți ajunge la aceste destinații foarte rapid.

Citește articolul complet în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE