Bărbatul împuşcat de preot la Athos a pornit cu ambulanţa spre casă 

Data:

Bărbatul împuşcat de preot la Athos a pornit cu ambulanţa spre casă , a pornit spre casă. El a fost preluat de o ambulanţă din Salonic, și va ajunge la Bucureşti. De acolo acesta urmează să fie preluat de un echipaj de la Ambulanța Botoșani, care îl va aduce la Spitalul Judeţean „Mavromati”.

În Grecia a fost demarată o anchetă pentru a se stabili exact ce a păţit botoşăneanul. 

„MAE prin Consulatul General al României la Salonic, a fost notificat, pe 2 august, cu privire la spitalizarea unui cetățean român în localitatea Polighiros, ca urmare a unui incident soldat cu rănirea prin împușcare a acestuia.

O anchetă pentru stabilirea circumstanțelor este în curs de desfășurare”, a declarat Radu Filip, purtător de cuvânt al MAE.

Bărbat împușcat de un preot

Bărbatul din Tudora era muncitor necalificat şi a fost împușcat pe Muntele Athos de un preot care l-ar fi confundat cu o pisică. Circumstanțele acestui caz sunt anchetate acum de poliția greacă, în timp ce familia a cerut sprijin Consulatului României în Salonic pentru ajutarea bărbatului.

Familia bărbatului acuză un preot român care slujește pe Muntele Athos, la care acesta muncea de la începutul anului, că l-a împușcat în picior. Mai mult, familia susține că preotul i-ar fi promis că va avea grijă de el dacă nu va relata adevărul despre incident, dar l-a abandonat în spital.

Citește și Percheziții ale Parchetului European în mai multe zone ale țării, inclusiv la instituții publice. Fraudă de 1,6 milioane de euro

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, ar fi lucrat în Grecia de doi ani, la schitul Cei 12 Apostoli. Acolo îl ajuta la diverse munci pe un preot român, despre care familia acestuia știe că s-ar numi părintele Caliopie. Incidentul s-ar fi întâmplat în dimineața zilei de 26 iulie.

Atunci, la chilia preotului a venit o pisică. La început, preotul i-a dat să mănânce, dar la un moment dat s-a înfuriat, a luat o pușcă de vânătoare și, cu toate că în prejmă se afla și muncitorul, a tras.

Bietul animal a reușit să fugă și să scape neatins, însă bucăți din alice i-au secerat picioarele muncitorului.

Continuarea în Monitorul de Botoșani.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Negocieri în Sănătate. Ce modificări apar | Oltenia Live

Negocieri în Sănătate. Ce modificări apar în urma discuțiilor...

Avizul care poate schimba cursul Dosarului Flux-Chirica | Ziarul de Iași

Avizul care poate schimba cursul Dosarului Flux-Chirica. Săptămâna viitoare...