BREAKING Elena Udrea va fi extrădată în România

Data:

Curtea de Apel de la Sofia a decis vineri ca fostul ministru al Turismului Elena Udrea, aflată în arest în Bulgaria, să fie adusă în România pentru a executa pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute, informează G4Media.ro.

Decizia este definitivă.

Elena Udrea le-a cerut judecătorilor bulgari să constate că în timpul procesului din România ar fi avut loc ”abuzuri” împotriva sa. Judecătorii bulgari au oprit-o însă pe Udrea, spunând că nu pot judeca ce spune ea pentru că excede competențelor lor.

”Cazul meu este de departe cel mai grav de încălcare a drepturilor unui cetățean european, cu cele mai evidente abuzuri. În toate cazurile s-a respins solicitarea României de a trimite în țară. Vă cer să respingeti cererea României și să procedati așa cum au procedat și judecătorii din țările europene la care ne uitam cu admiratie. Ei au respins solicitarile considerând că se încalcă drepturile omului cu conditiile din închisori”, a spus Udrea.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Citește și: Peter Gill, expert în servicii secrete: Proiectele de lege măresc semnificativ puterile SRI asupra societății

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related