luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziBREAKING Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic...

BREAKING Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic Orban a luat 40%. Scandal între tabere. Mai mulți delegați și-au fotografiat votul sau au intrat câte doi în cabină. Orban acuză tabăra Cîțu că a controlat votul delegaților: ”Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!”

18.26: BREAKING Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60% din voturi, Ludovic Orban a luat 40% – surse. Cîțu a primit 2.878 de voturi, Orban – 1898 de voturi, iar 72 au fost nule.

8.19: Florin Cîțu conduce cu aproape o mie de voturi din cele cinci mii exprimate, aproape de finalul numărării voturilor, potrivit surselor G4Media.ro.

Materialul complet, pe G4 MEDIA

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE