vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateBREAKING Incendiu major în Popești-Leordeni, pe șoseaua de centură, la un depozit...

BREAKING Incendiu major în Popești-Leordeni, pe șoseaua de centură, la un depozit de electrocasnice reciclabile, pe 3000 de metri pătrați, cu flăcări de peste 6 metri / Nu există niciun hidrant în zonă, pompierii fac curse pentru alimentare

UPDATE Ora 7.33: Principala problemă a pompierilor este că în zonă nu există niciun hidrant, astfel că aceștia trebuie să plece să alimenteze de la alți operatori economici din apropiere, a declarat, la fața locului, purtătorul de cuvânt al ISU.

Autospecialele merg la 2 kilometri distanță pentru a se alimenta cu apă.

Acesta a precizat că în curtea interioară a depozitului sunt stive cu electrocasnice pentru distrugere și reciclare, înalte de 5-6 metri, care ard. Incendiul s-a dezvoltat din curte spre hală.

Incendiul se manifestă pe circa 3000 mp, cu flăcări de peste 6 metri.

Angajații care erau în interior au fost evacuați de primele echipe de intervenție.

Este o degajare foarte mare de fum și de aceea, deși este o zonă industrială, dar care se află lângă șoseaua de centură a Capitalei, a fost emis mesaj RO-Alert pentru ca oamenii să evite zona, informează G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE