luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziBucureștiul are zeci de infochioșcuri turistice nefuncționale. Pe ce a irosit ...

Bucureștiul are zeci de infochioșcuri turistice nefuncționale. Pe ce a irosit Primăria Capitalei sute de mii de euro

Potrivit G4Media, acum 11 ani, Primaria Capitalei a cumpărat 33 de infochioșcuri turistice pe care le-a amplasat în cele mai circulate zone ale orașului. Aviatorilor, Victoriei, Romană, Universitate sunt câteva dintre puncte. A dat pe ele echivalentul a 350.000 de euro. Ințial, voia să achizițoneze 100 de info-chioșcuri pentru care era dispusă să dea 1.500.000 de lei.

Infochioșcuri turistice nefuncționale

Problema este că aceste aparate sunt complet nefuncționale și vandalizate. Din 2010 și până în prezent, cele 33 de infochioșcuri au funcționat doar câteva luni. Cu o simplă atingere a ecranului, oricine ar fi putut vedea hărți sau trasee turistice și ar fi putut afla informații administrative sau despre transportul în comun. Fiecare aparat este dotat și cu o cameră de supraveghere.

Articolul integral, pe G4Media!

Citește și:

Loteria vaccinării. Cine participă la extragerea de duminică (presshub.ro)

SursăG4Media
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE