luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziActualitateBucureștiul, în scenariul roșu, dar fără restricții și certificat verde

Bucureștiul, în scenariul roșu, dar fără restricții și certificat verde

Capitala a intrat de două zile în scenariul roșu, însă restricțiile întârzie să apară. Prefectura Bucureștiului a programat abia pentru vineri ședința în care trebuie să se adopte certificatul verde.

Prefectura Bucureștiului a programat abia pentru vineri ședința în care trebuie să se adopte obligativitatea certificatului verde la petreceri sau în restaurante. Până atunci, terasele și localurile sunt pline, iar tulpina Delta a infectat aproape o mie de bucureșteni doar în ultimele 24 de ore.

În Centrul Vechi, localurile sunt pline și atmosfera generală este una de relaxare. Nimeni nu le cere încă bucureștenilor dovada că s-au vaccinat sau testat, deși Capitata e deja în scenariul roșu.

Citește articolul integral pe revista22.ro

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE