Buget record pentru Politehnica Iași în acest sezon. Se dau prime și pentru egalurile de pe teren propriu

Data:

Deşi evoluează în Liga a II-a, clubul din Copou beneficiază în acest sezon de un buget record în istoria sa: 2 milioane de euro numai de la bugetul local.

În numerele trecute ale Ziarului de Iaşi v-am informat despre condiţiile de excepţie existente la Politehnica Iaşi, condiţii fără precedent în istoria clubului. De pildă, salariile oferite jucătorilor sunt foarte mari, chiar peste unele de la Liga I (şapte jucători au retribuţii de peste 4 000 de euro!), iar în vară au fost efectuate două cantonamente. Asta după ce în ultimele două campionate, unul în prima ligă, nu a avut loc niciun stagiu de pregătire centralizată, nici vara, nici iarna. Iar lista poate continua la o echipă care a început campionatul cu un lot complet, de peste 30 de jucători, şi nu are nicio contracandidată puternică la promovarea în elită.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Aproape jumătate dintre copiii români ai căror părinți muncesc în străinătate au rămas în țară fără mama lor alături

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / FC Politehnica Iași)

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Vot” cu pistolul la tâmplă în teritoriile ucrainene ocupate de ruși

Ocupanţii ruşi vorbesc despre o participare-record, observatorii ucraineni despre...

What changes in Italy and EU under Prime Minister Giorgia Meloni?

Giorgia Meloni is a politician who has taken radical...

Sibiu, primul judeţ care va avea o agenţie de atragere a investiţiilor după modelul celei de la Viena

Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii...