„Buhnici” de la USR Iași: „Doamne de peste o sută atârnându-le șaormele până la genunchi” 

Data:

Constantin Chiperi, președintele organizației USR Ceplenița și consilier local în comuna ieșeană, este autorul unor derapaje grave, prin postările făcute de acesta în mediul on-line jignind românii și persoanele supraponderale, scrie publicația 7iași.ro

Afirmațiile liderului USR sunt publicate prin două conturi de Facebook care abundă de mesaje jignitoare și denigratoare.

„(…) suntem aproape o țară de umflați, umflate, aproape o nație de nesătui și care arătăm așa cum merităm”, susține consilierul USR într-una dintre postările sale. Unele comentarii au fost postate de pe un cont folosit de organizația USR pentru activitatea politică din plan local.

Citește și: VIDEO George Buhnici își cere scuze public: „Am jignit categorii întregi de oameni”

Constantin Chiperi îi ia, astfel, apărarea lui Geogre Buhnici și îi cataloghează pe români umflați și leneși.

Liderul USR își exprimă disprețul față de persoanele supraponderale pe care îi jignește într-un mod primitiv, notează jurnaliștii ieșeni: „puțiți a ceapă și atârnă slănina pe voi”, „doamne de peste o sută atârnându-le șaormele până la genunchi” și „bărbați care nu se pot pișa din picioare din cauza burții”!!! 

Mai multe detalii în 7iasi.ro

Constantin Chiperi va fi exclus din USR

„Am zero toleranță pentru body shaming. ZERO. De aceea, personal voi propune excluderea consilierului local USR care a făcut afirmații denigratoare la adresa femeilor. Biroul Județean USR Iași a acționat imediat și a solicitat ștergerea postărilor și comentariilor. Fapta rămâne și va fi sancționată corespunzător in următoarea ședință a Biroului Județean USR Iași”, a anunțat Cosette Chichirău, deputat USR de Iași.

„Constantin Chiperi, președintele organizației din Ceplenița și consilier local în comună, nu mai are ce căuta în USR. A fost convocat de urgență Biroul Județean al partidului și va fi exclus pe loc.

De asemenea, Biroul Județean USR a solicitat stergerea imediată a postărilor jignitoare și a comentariilor care le-au însoțit.

Astfel de derapaje trebuie sancționate rapid și cu duritate. Într-o societate civilizată, într-un partid modern nu au ce căuta personaje care se adresează celorlalți cu jignirile incalificabile pe care Constantin Chiperi le-a făcut în formă continuată.

Sunt un apărător al drepturilor persoanelor vulnerabile, lupt pentru a combate violența de orice fel, inclusiv cea de limbaj, și nu voi accepta niciodată ieșirea din dezbaterea civilizată și limbajul primitiv. Indiferent de unde vin derapajele”, a menționat și senatorul USR de Iași Marius Bodea.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Ceruse să fie lăsat la domiciliu. | Info Sud-Est

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Autorul accidentului mortal...

Spitalul Dăruiește viață a început să funcționeze. Primii copii transferați

Spitalul Dăruiește Viață a început să funcționeze, iar copiii...

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și țuică | Săptămâna online

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și...