Burse pentru curatori şi artişti la Academia de vară de la Salzburg 2022, oferite de Fundația ERSTE

Data:

Fundația ERSTE oferă douăsprezece burse pentru tinerii artiști și curatori emergenți din România, Republica Cehă, Ungaria, Republica Slovacă, Slovenia și din 2022 și din Croația, pentru a participa la un curs – la alegere – la Academia Internațională de Arte Frumoase de Vară din Salzburg 2022.

„Dorim să ne exprimăm solidaritatea cu Ucraina și cu oamenii care trebuie să îndure sau să fugă din războiul de acolo. Astfel, intenționăm să deschidem acest program și artiștilor ucraineni: acestora urmează să le fie dedicate șase burse. Vom publica mai multe informații în scurt timp”, precizează Fundația ERSTE în apelul pentru înscrieri.

Salzburg Summer Academy: 18 iulie – 27 august 2022

În fiecare vară, aproximativ 300 de studenți din peste 50 de țări participă la peste 20 de cursuri ale Academiei de Vară din Salzburg. Artiști cunoscuți, curatori și critici din întreaga lume oferă cursuri concentrate pe chestiunile actuale ale producției de artă, precum și despre practica curatorială și scrierea despre artă.
Participanții pot opta pentru unul dintre cursurile care au loc la Salzburg Summer Academy în perioada 18 iulie – 27 august 2022.


Bursele pentru curatori și artiști de la Academia Internațională de Vară de Arte Frumoase din Salzburg fac parte din programul educațional al Fundației ERSTE de sprijinire a artei contemporane, în special în Europa Centrale, de Est și de Sud-Est.

Mai multe informații despre cursurile pentru curatori și artiști, aici:
www.summeracademy.at/en/courses

Formular de aplicare Burse pentru curatori şi artişti la Academia de vară de la Salzburg 2022,

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related