sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziActualitateCaiet de sarcini făcut cu picioarele. Digitalizarea Primăriei, anunţată cu mare tam-tam,...

Caiet de sarcini făcut cu picioarele. Digitalizarea Primăriei, anunţată cu mare tam-tam, începe cu un eşec

Licitaţia a fost parţial anulată din următorul motivul: „abateri grave de la prevederile legislative” care fac imposibilă semnarea unui contract. Întrebaţi despre chestiune, oficialii din Primărie par enigmatici: „câteva inadvertenţe”. Din informaţiile SICAP reiese însă că la licitaţie erau deja înscrise două firme. Ambele au acelaşi reprezentant, şi ambele firme sunt din comuna ieşeană Voineşti.

Licitaţia Primăriei Iaşi pentru digitalizarea serviciilor publice a fost parţial anulată. Procedura era împărţită în două loturi: refacerea site-ului instituţiei şi crearea unui portal de servicii publice. Cel de-al doilea lot a fost anulat, conform informaţiilor publicate în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP). În sistem se precizează că „au fost abateri grave de la prevederile legislative” care afectează procedura de atribuire sau face imposibilă semnarea unui contract. Întrebaţi despre ce abateri este vorba, oficialii Primăriei Iaşi au fost enigmatici.

„Primăria va corecta caietul de sarcini şi-l va republica, ca lot separat, cât mai curând, ca achiziţie de sine stătătoare. Erau câteva inadvertenţe din punct de vedere tehnic şi am dorit să fim mai clari pentru a nu crea confuzii”, a declarat ieri Sebastian Buraga, purtător de cuvânt.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE