duminică, 29 mai 2022
AcasăÎn lumeCălătoriile în Europa, îngreunate de Omicron

Călătoriile în Europa, îngreunate de Omicron

Și în acest an sărbătorile de iarnă nu sunt bun prilej pentru călătorii. Mutantele coronavirusului sporesc măsurile de izolare.

Potrivit Deutsche Welle, Austria înăspreşte condiţiile de acces în ţară pentru a estompa răspândirea variantei Omicron. Până la anunţarea unor noi decizii, Ministerul Sănătăţii a stabilit că accesul nu este permis decât persoanelor vaccinate inclusiv cu cea de-a treia doză, sau trecute prin boală. Cei care nu au primit doza booster trebuie să prezinte un test PCR negativ, sau să intre imediat în carantină.

Elveţia relaxează restricţiile anterioare

În Austria, decizia intră în vigoare de lunea viitoare, după cum au mai anunţat oficialii de la Ministerul Sănătăţii. Persoanele trimise în carantină se pot scăpa de această măsură doar după ce au făcut un test PCR şi pot dovedi că au primit un rezultat negativ.

Articolul integral, în Deutsche Welle!

CITEȘTE ȘI: Experiența unui voluntar în studiile clinice pentru un vaccin împotriva COVID: „Majoritatea efectelor secundare au fost raportate de primitorii de Placebo” (presshub.ro)

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE