duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăCalendarul celei de-a treia zi de criză: Miniștrii USR PLUS boicotează ședința...

Calendarul celei de-a treia zi de criză: Miniștrii USR PLUS boicotează ședința de Guvern de la ora 16:00. Întâlnire decisivă în Coaliție imediat după

Miniștrii USRPLUS au decis să boicoteze ședința de Guvern de vineri, de la ora 16:00, în care premierul Florin Cîțu a anunțat că va adopta Programul „Anghel Saligny”. Însă, două ore mai târziu, liderii USR PLUS vor participa la întâlnirea din Coaliție, unde se va decide practic viitorul guvernării.

Dacă Florin Cîțu nu face pasul înapoi după negocieri și decide să rămână în fruntea Guvernului, USR PLUS ar putea depune moțiunea de cenzură chiar și în această seară, au precizat surse din partid pentru G4Media.

Inițial, liderii USR PLUS au anunțat că în cazul eșuării negocierilor vor depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu luni.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE