Camelia Bogdan: „Confiscarea banilor îi doare pe corupţi, dar se pare că nu înţelege mai nimeni acest lucru, în România”

Data:

„Campania de hărţuire a mea continuă, iar instituţiile statului par dezinteresate să-mi asculte pledoariile. (…) Sistemul din Justiţie protejează un alt sistem”, spunea, într-un interviu la finalul anului 2018, judecătoarea Camelia Bogdan, după a doua suspendare a sa din magistratură.

Între timp, acest magistrat specializat în combaterea spălării banilor și în recuperarea prejudiciilor foarte bine cotat internaţional, care a judecat o serie de dosare de mare corupție, de spălare de bani, evaziune fiscală, delapidare, în care a dispus confiscarea a peste 500 de milioane de euro a devenit primul judecător din România exclus din magistratură. 

„La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a ținut acest dosar în nelucrare cu ceilalți inculpați în stare de control judiciar și abia după un an cauza a fost trimisă spre rejudecare de către Ionuț Matei despre care în epocă s-a scris că este judecătorul cămătarilor, că face parte din masonerie, din Marea Lojă Națională a României „98 Sfântul Gheorghe”, din care face parte și domnul Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare – care și-a recunoscut apartenența la masonerie –, și notarul Jean Andrei.

Acesta chiar a intrat în dosarul meu, la Înalta Curte,  invocând că voia să ajute Inspecţia Judiciară la soluționarea cauzei pe fond”.

Citește interviul integral în PUTEREA A CINCEA.

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...