Carmen Moraru, fost om de încredere al Elenei Udrea implicată în dosarul Gala Bute, numită subsecretar de stat la Ministerul Digitalizării

Data:

Carmen Moraru, fost director în Ministerul Turismului în mandatul Elenei Udrea și omul de încredere al acesteia în organizarea Galei Bute, a fost numită de premierul Nicolae Ciucă subsecretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării la cererea ministrului Marcel Boloș, informează Punctuldefierbere.ro. Decizia a apărut în Monitorul Oficial, Partea I nr. 144 din 11 februarie 2022.

Potrivit surselor „Punctul de fierbere”, Moraru urmează să coordoneze PNRR, Componenta de transformare digitală (C7) și Componenta de cercetare (C9)

Carmen Moraru a fost martor în dosarul DNA despre Gala Bute și a colaborat cu anchetatorii, furnizându-le informații despre circuitul banilor.

Potrivit Jurnalul Național, Moraru a făcut parte din Comisia de negociere care a atribuit firmei Europlus Computers, controlată de Rudel Obreja, contractul pentru organizarea Galei Bute.

Un raport OLAF citat de Gazeta Sporturilor în 2013 arăta că Moraru a participat la încercarea nereușită de a deconta ilegal 1,5 milioane de euro din bani europeni pentru Gala Bute.

Citește și: Horațiu Radu, una dintre propunerile de judecător la CEDO, a primit aviz negativ de la comisia condusă de Laura Vicol

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...