Câștigătorul Comesad BCR Open 2021 este printre cei 8 participanți de la turneul NextGen

Data:

Chun Hsin Tseng și-a făcut mulți prieteni la Pitești anul trecut, când a jucat și câștigat ambele turnee ale Comesad BCR Open (simplu și dublu). Înzestrat cu calități deosebite, jucătorul din Taipei a avut un progres fantastic după ce a cucerit Piteștiul.

Astăzi a început, la Milano, turneul de tenis Intesa Sanpaolo Next Gen ATP Finals, rezervat celor mai buni 8 tineri din circuitul mondial. Printre cei calificați se numără și câștigătorul Comesad BCR Open de anul trecut, Chun Hsing Tseng (21 de ani).

Acesta a avut un an 2022 foarte bun, calificându-se pe tabloul principal al tuturor trofeelor de Grand Șlem: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

Citește și: VIDEO Parlamentul European: audiere publică pe tema „Impactul economic al sancțiunilor UE asupra Rusiei și economiei UE”

În plus, el a câștigat primul său turneu ATP din carieră, cel de la Los Cabos (Mexic), iar în luna august a atins locul 83 ATP.

Continuarea, în Arges-Sport.ro!

FOTO: preluare Argeș Sport

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related