vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăLa ziCât au câștigat militarii ieşeni din misiunile desfășurate în Afganistan

Cât au câștigat militarii ieşeni din misiunile desfășurate în Afganistan

Reporterii „Ziarului de Iaşi” au estimat că în jur de 30 de milioane de euro câştigaţi de militarii ieşeni din misiunile din Afganistan au intrat în economia ieşeană, mare parte din sumă în achiziţia de apartamente şi case. Cele mai multe participări realizate de o singură persoană: şase. Suma minimă câştigată de un militar: 4.200 euro pe lună cu tot cu solda din ţară.

Militarii ieşeni au câştigat războiul din Afganistan, în ciudă retragerii discutabile din această vară. Cel puţin, din punct de vedere financiar, dacă ar fi să ne raportăm la banii câştigaţi din „soldele” militarilor din Iaşi plecaţi în misiuni periculoase în Afganistan. Putem spune că economia judeţului nostru a avut de câştigat consistent din acest război îndepărtat: câteva zeci de milioane de euro au inundat piaţa ieşeană în întregul război.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

Sursa foto: Biblioteca media MApN

Citește și: VIDEO Oficial al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), despre situația actuală a vaccinurilor și terapiilor împotriva COVID-19 (presshub.ro)

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE