„Cât vrei să o închidem acum”, i-ar fi spus Florin Cîțu fostului lider PNL Alba, Mircea Hava, pentru a-l coopta în tabăra sa

Data:

„Cât vrei ca să o închidem acum”, i-ar fi spus premierul Florin Cîțu fostului lider al PNL Alba, europarlamentarul Mircea Hava, pentru a-l coopta în tabăra sa din PNL, după cum a relatat acesta din urmă într-un discurs la o ședință a filialei din Sebeș a partidului, relatează alba24.ro, care a obținut o înregistrare video de la acea reuniune.

Vineri seara, la Sebeș s-a ținut o ședință internă, pentru alegerea comitetului PNL Alba ce va participa la alegerile naționale pentru șefia partidului. Rând pe rând, cei mai importanți oameni din partid la nivel județean au mers la microfon unde au ținut un mic discurs.

Printre cei care au vorbit s-a aflat și europarlamentarul Mircea Hava, care la ultima ședință PNL a pierdut șefia partidului, în fața lui Ion Dumitrel. Mircea Hava a dezvăluit ce i-ar fi spus Florin Cîțu când a vrut să îl coopteze de partea sa, dar și că se va întoarce de la Parlamentul European și va candida, însă momentan nu știe la ce.

[…]

Citește integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad: alegeri de rector în 2 tururi

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care permite...

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul ucrainean se prăbușește

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul...

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac pe listele PSD-PNL pentru europarlamentare

Ce spune Comisia Europeană despre candidatura Ramonei Chiriac, șefa...

Înșelăciune prin metoda „spoofing”

Înșelăciune prin metoda „spoofing”, anchetată de Poliția Română, care...