Cătălin Drulă, despre deschiderea primilor 18 km de Drum Expres în România: Speram să fi văzut întregul Tronson 2

Data:

Astăzi se deschid primii (18) kilometri de Drum Expres în Români: lotul Balș Vest-Slatina Vest al DEx12 Craiova -Pitești. Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă spune că se aștepta să vadă deschis întregul tronson.


„Este un proiect la care țin mult, la care am muncit anul trecut împreună cu echipa mea de la Ministerul Transporturilor și mă bucur să-l văd finalizat măcar parțial.
Speram să fi văzut întregul Tronson 2 (adică și ocolitoarea Slatinei, încă 22km de drum expres care sunt aproape gata) inaugurat astăzi”, a scris, joi, pe Facebook, deputatul Cătălin Drulă (USR).

„E doar o picătură într-un ocean de vești proaste”


Sectorul care se deschide azi va avea deocamdată limita de viteză de 100 km/h.

„Sperăm să fie cât mai curând ridicată la 120 km/h, așa cum prevede legea inițiată de mine și colegii din USR și votată de Parlament. Legea așteaptă promulgarea de către președinte.
Deschiderea primului lot din DEx12 este o veste bună. Din păcate, e doar o picătură într-un ocean de vești proaste despre proiectele de autostrăzi și drumuri expres din România. Voi reveni curând cu detalii despre toate”, a mai spus Cătălin Drulă.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related