Cătălin Drulă, despre modificările la Codul Rutier: „Legea au măcelărit-o. M-aș aștepta ca Bode să fie demis de urgență”

Data:

Cătălin Drulă a reacționat miercuri la modificările aduse marți Codului Rutier. Președintele interimar al USR spune că social-democrații și liberalii au făcut praf Ministerul Afacerilor Interne, minister condus de Lucian Bode, absent de la discuții.

„Coaliția șmecheriei la volan
Ieri, în Comisia de transporturi pe care o conduc, a fost show PSD-PNL-UDMR pe tema modificărilor la Codul Rutier făcute de guvernul Ciucă recent.
Legea au măcelărit-o. Au băgat înapoi toate portițele și șmecheriile de scăpat “cu carnetul” pentru toți cei care încalcă grav regulile de circulație.
În țara cu cei mai mulți morți din accidente rutiere din UE. În țara unde șmecherii cu legitimație, girofar și “bolizi” vor impunitate.
Lucian Bode, care trebuia să fie prezent în calitate de ministru sau să delege un secretar de stat, a lipsit. O doamnă comisar-șef a încercat fără succes să țină piept șmecheriei, explicând de ce e nevoie de închiderea portițelor”, a explicat Cătălin Drulă.

Modificările la Codul Rutier, făcute cu show

Cătălin Drulă spune că se așteaptă ca, după acest episod, Lucian Bode să fie demis de urgență.

„A fost show. Pesediștii cot la cot cu peneliștii au făcut praf ministerul lui Bode de parcă nu ei ar fi împreună la guvernare. La ce cuvinte s-au spus de către deputații majorității, m-aș aștepta ca Bode să fie demis de urgență.
L-am chemat la comisie pe ministrul Bode pentru a da explicații asupra activității sale în fața colegilor săi de guvernare. Și să înțelegem dacă coaliția asta vrea reguli de circulație europene sau șmecherie post-sovietică pe drumuri”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

1 COMENTARIU

  1. Modificarile par a fi ok . O greseala oarecare (se poate intimpla oricui fie ea si repetativa atita timp cit se rezuma la a fi o simpla constare fara a produce pagube de vreun anume fel ) nu poate fi pedepsita draconic .Daca vinovatul da testul si trece examenul de test nu vad de ce o simpla neglijenta sa fie transformata intr-o pedeapsa cu o asprime deosebita .Chestia cu actiunile in instanta este trasa de par . In astfel de cazuri judecatorul nu are de ce amina .Juridic se stie ca pentru o fapta similara nu poti pedepsi , intr-un interval stabilit deja de lege, a doua oara un condamnat . Haideti totusi„ sa nu luam piele de pe oameni” pompieristic si fals grijuliu fata de niste presupuse fapte ce se pot petrece sau nu intr-un interval de timp oarecare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: