Cătălin Drulă și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al USR

Data:

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunțat că va candida pentru șefia partidului, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri.

Cred că USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta.

USR este acum cel mai mare partid de opoziție. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre”, a scris Drulă pe pagina de Facebook.

Informatician de profesie, Drulă a devenit cunoscut public în 2015, când a fondat Asociația Pro Infrastructură, un ONG care a monitorizat lucrările de infrastructură rutieră și feroviară. El este la al doilea mandat de deputat, fiind președintele Comisiei de transporturi. Are acțiuni evaluate la peste 2,5 milioane de dolari la o companie de tehnologie care a devenit ”unicorn” și la care a lucrat de la fondare.

În decembrie 2020 a devenit ministru al Transporturilor în guvernul Cîțu, sprijinit de coaliția PNL-USR-UDMR. În plan politic, Drulă este președinte interimar al USR, după demisia lui Dacian Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: