Câți bani ia un rus mobilizat pe front

Data:

Rușii care vor merge să lupte în Ucraina în urma decretului de mobilizare militară parțială ar primi indemnizații lunare care pornesc de la 205.000 de ruble (aproximativ 3.400 de euro), în funcție de poziție și grad, conform site-ului rusesc YSIA.

Comisariatele militare din Iacutia au început să desfășoare activități planificate pentru mobilizarea militară parțială, după decretul semnat cu o zi în urmă de președintele rus Vladimir Putin, iar comisarul militar al regiunii, Alexander Avdonin, explică cine este supus mobilizării și ce categorii nu pot fi chemate pe front, scrie YSIA („Stiri din Iacutia și Iakutsk”).

Toate activitățile și sarcinile au fost aprobate de către Districtul Militar de Est și aduse la cunoștința șefilor și comisarilor militari ai municipiilor.

Cine va merge pe front

„Toți cetățenii care sunt înscriși în armată, care nu au temeiuri legale pentru acordarea unei amânări, sunt supuși conscripției.

În primul rând, facem apel la cetățenii care au făcut serviciul militar în urmă cu nu mai mult de trei ani, s-au înscris în registrul militar și au cele mai bine pregătite abilități de serviciu militar.

Nu trimitem cetățeni nicăieri fără pregătire militară specială.

Notificarea și mobilizarea se efectuează în Iakutsk (capitala Iacutiei – n.r.), apoi îi vom trimite pe băieți la formațiunile unității militare stabilite de sediul Districtului Militar de Est”, a susținut Alexander Avdonin.

Continuarea în VIAȚA LIBERĂ.

Sursa foto – https://worldcrunch.com/focus/russian-army-collapse

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related