Câțu: În guvernul cu PSD avem mult mai multe funcții și poziții decât în guvernarea cu USR

Data:

Florin Cîțu, președintele PNL, a susținut vineri într-o conferință de presă că în actuala coaliție cu PSD liberalii au mai multe funcții decât în fosta coaliție cu USR.

”În guvernul cu PSD avem mult mai multe funcții și poziții decât în guvernarea cu USR”, a spus Cîțu când a fost întrebat în mod repetat dacă există nemulțumiri în PNL pentru că ar fi cedat prea multe funcții către social-democrați.

Reamintim că după realizarea coaliției cu PSD, liberalii au pierdut zeci de poziții de conducere în ministere, agenții guvernamentale, instituții descentralizate și prefecturi.

Discuția a pornit de la cedarea de către PNL a conducerii Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, ocupat acum de Gheorghe Cârciu (PSD).

G4Media.ro a scris în premieră că noul șef al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni promovat de PSD a absolvit o facultate privată anul trecut, la 30 de ani distanță de liceu.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A început „lupta pentru succesiune” în clanul Corduneanu. Cine țintește poziția de lider după moartea lui Costel Corduneanu | Ziarul de Iași

Apropiații spun că ar fi trei pretendenți, dintre care unul ar fi „interimar”, în prezent.

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...