Cazul petrecerii din Vâlcea unde s-au consumat droguri. Procurorii DIICOT au reținut o persoană

Data:

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din judeţul Vâlcea, a fost reţinut de procurorii DIICOT, în cazul celor 15 persoane care au ajuns la spital, sâmbătă seara, după ce au consumat droguri la o petrecere desfăşurată la un restaurant din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit unui comunicat remis luni de IPJ Vâlcea, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Citește și: Teste pozitive pentru marijuana la 15 persoane care au ajuns la spital după o petrecere privată

Astfel, duminică, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Citește articolul integral pe Reporter24.info


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: DIICOT)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale peste cel mai mare han din București

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale...

3 moduri în care porți purta rochiile din voal

3 moduri în care porți purta rochiile din voal