VIDEO Ce înseamnă viitorul Europei pentru tine?

Data:

De ce este importantă democrația parlamentară europeană și cum te poți implica în protejarea ei? Ești tânăr și vrei să-ți faci vocea auzită? Urmărește evenimentul ÎMPREUNĂ SUNTEM EUROPA, un dialog cu Roberta Metsola, președinta Parlamentului European.

„Evenimentul este o oportunitate pentru toți tinerii de a interacționa direct cu Președinta singurului organism european ales prin vot direct de către cetățeni și singurului Parlament transnațional din lume, dar și de a se inspira reciproc și de a-și schimba opiniile”, precizează Biroul Parlamentului European în România.

Care sunt beneficiile democrației parlamentare europene pentru tineri? Cum afectează deciziile și politicile adoptate de Parlamentul European viața de zi cu zi?

Cum pot tinerii să influențeze politica europeană și de ce e important să se implice în protejarea democrației europene? Sunt câteva din întrebările care și-au găsit răspuns în cadrul acestui dialog cu Roberta Metsola, președinta Parlamentului European.

Citește și: 5G în timpul zborului. Pasagerii curselor aeriene din UE își vor putea utiliza telefoanele mobile la capacitatea lor maximă

Evenimentul este organizat de Biroul Parlamentului European în România, în parteneriat cu Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti și a fost moderat de jurnalista Oana Tache.

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ce i se reproșează | Revista 22

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, joi, într-un...