Ce le reproșează Ionuț Moșteanu (USR) liberalilor cu privire la Cîțu: „L-ați făcut să se creadă superman și i-ați ținut spatele”

Data:

Deputatul Ionuț Moșteanu (USR) spune că liberalii vor intra într-o nouă etapă de “democrație” internă, „faza pe epoleți”.

„Era clar că nu știe ce să facă cu puterea pe care i-ați dat-o”

Moșteanu le reproșează liberalilor că l-au ajutat pe Cîțu să destrame coaliția PNL-USR.

„Hai că au făcut PNL-iștii punctajul de comunicare. Nu o să ghiciți cine e de vină pentru debarcarea lui Cîțu. Exact – useriștii!! – că l-au atacat le bietul om. L-am auzit acum pe Ciprian Ciucu la Digi. Nu, Cipriane! Vina e la tine și la ceilalți colegi ai tăi că l-ați făcut să se creadă superman și i-ați ținut spatele când a făcut praf vechea coaliție și v-a pus la remorca PSD-ului. Era clar că nu știe ce să facă cu puterea pe care i-ați dat-o. Acum o să intrați într-o nouă etapă de “democrație” internă, faza pe epoleți, cu toate deciziile de partid venite în plic dintr-un deal sau dintr-o pădure”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Ionuț Moșteanu.

spot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...