​Ce loc ocupă județul Iași la nivel național după profitul obţinut de firme

Data:

După profitul obţinut de firme suntem pe locul 10, podiumul fiind ocupat de Bucureşti, Ilfov şi Cluj. Punctele forte ale Iaşului sunt imobiliarele (construcţii şi închirieri), IT şi servicii de asistenţă medicală.

În topul judeţelor în care companiile realizează cele mai mari profituri, Iaşul se situează abia pe locul 10, cu un profit total raportat în bilanţul companiilor locale de un miliard de euro. Clujul, situat pe locul al treilea în clasamentul realizat de topfirme.ro, a obţinut anul trecut un profit total de 2 miliarde de euro, iar locurile 1 şi 2 au fost ocupate de Bucureşti şi de judeţul Ilfov. Construcţia de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, activităţi de realizare a softului la comandă şi închirierea sau subînchirierea bunurilor imobiliare au fost domeniile în care firmele au înregistrat cele mai mari profituri.

Topul firmelor oferă o imagine a ierarhiei judeţelor nu doar după profitul obţinut de firmele locale, dar şi după numărul total al firmelor active, după numărul de angajaţi sau după cifra de afaceri.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Patru români au murit într-un accident de autocar în Bulgaria

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO CREDIT: Gerd Altmann / Pixabay.com)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi, aruncate pe câmp | Oltenia Live

Deșeurile din incendiul de la Primăria Pleșoi au fost...

Percheziții DNA la Primăria Gropeni. Este vizat liberalul Stan Malinche, primarul comunei | De Brăila

DNA Galați efectuează, joi dimineață, mai multe percheziții în...

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. De ce nu funcționează | Ziarul de Iași

Sistemul de Garanție-Returnare dă rateuri. Deși ar trebui să...