Ce pierderi a înregistrat Rusia în Ucraina de la începutul războiului. Raport al armatei ucrainene

Data:

De la începutul invaziei, Rusia a pierdut aproximativ 32.150 de soldați, potrivit ultimului bilanț publicat duminică de Statul Major al Armatei Ucrainei, informează HotNews.ro.

Rusia a mai pierdut: aproximativ 1.430 de tancuri, 2.455 de camioane și alte echipamente auto, 3.484 de vehicule blindate, aproximativ 1.000 de sisteme de artilerie, sisteme de lansare de rachete multiple și alte mijloace de apărare aeriană, 212 avioane, 178 de elicoptere și aproape 600 drone, 13 nave maritime și 125 de rachete de croazieră.

Aproximativ 10.000 de soldați ucraineni au fost uciși de la invadarea țării de către Rusia în februarie, potrivit unui consilier militar al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. El a adăugat că numărul zilnic al victimelor ucrainene era în jur de „200 până la 300 de morți”. Citește și: Cursele pe Dunăre între Isaccea şi localitatea ucraineană Orlivka, suplimentate

1 COMENTARIU

  1. Pierderile de armament ca si cele omenesti sunt dublate de distrugerile facute de catre armata rusa care care a atacat si distrus cladiri (blocuri ) de locuinte, lacase de cult , scoli , gradinite si alte institutii de invatamint ca si infrastructura de tot felul . Este tot ma evidenta decizia Rusiei de a distruge tot ceea ce aminteste de Ucraina si de ucrainieni. O intrebare ne bintuie pe noi toti . Se vor mai reintorce , in Donbas si imprejurimile ,cetatenii etnici ucrainieni spre a reconstrui ceea ce a fost distrus din temelii stiind foarte bine ca nu exista garantia nerepetarii actiunilor de distrugere ?Probabilitatea de revenire tinde spre zero .Rusii au impartit deja Ucraina . UE va accepta rapid aderarea partii de Ucraina aflata la sud de Nipru impreuna cu acceptarea Republicii Moldova .Etnicii Rusii vor pleca si din Transnistria si din partea de Ucraina ramasa ca si stat independent .Desprinderea de Rusia va fi totala si ea nu va fi doar parte a sanctiunilor pe energie ci si parte a etnicitatii locuitorilor statelor Ucraina si Rep. Moldova .cetatenii acestor natiuni nu mai pot convietui cu etnicii rusi inca aflati (din ce in ce mai putini ) in aceste state . Razboiul este cel care face asta si din acest motiv Rusia a pornit la lupta . Putin doreste o Rusie doar a rusilor si atit .Momentul in care totul se desparte este aproape dar (al naibii este cuvintul asta dar ) sa nu ne miram daca nu cumva in acel moment China nu isi va revendica partea de Rusie din extremul Orient .Europa se aseaza rapid pe granitele ei istorice si statele europene , ce inca stau pe tusa, vor intra rapid in structurile UE .NATO devine si el din ce in ce mai puternic .Nu exista alta solutie nici pentru noi nici pentru rusi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Consiliera milionară de la Ministerul Digitalizării, asociată la un coafor din Londra

Oana Babagianu, consilier superior la Ministerul Cercetării, Inovării și...

Lui ÎPS Teodosie i-a fost tăiat microfonul de Ziua Marinei, pentru a-i scurta slujba

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a...

România nu există pe harta turismului european. Fără strategie, brand și identitate

Cine să viziteze România și de ce? Fără o...

Șeful de la Investiții a fost dat afară și scos din echipa de fotbal a primarului din Iași

Primarul a găsit vinovatul pentru întârzierile la marile investiții...