Cea mai virulentă publicație împotriva reformelor din justiție a încasat 58.000 de euro de la Marian Vanghelie

Data:

Cea mai virulentă publicație împotriva reformelor din justiție, Luju.ro, a fost plătită de grupul infracțional organizat al lui Marian Vanghelie cu 58 de mii de euro, dezvăluie jurnaliștii de la Captura.

Suma ar fi fost achitată în tranșe de 4.800 de euro lunar, timp de un an, iar tranzacțiile implică o firmă importantă a clanului Vanghelie (Games & Sports Distribution Romania), anchetată acum la DNA în ultimul dosar de crimă organizată al fostului primar de la sectorul 5.

Se întâmpla sub guvernarea Dancilă, în perioada în care platforma Luju.ro, consacrată dintotdeauna în campanii anti-DNA, a acreditat repetitiv, pe baza unor articole fake-news, ideea că protestele #Rezist erau finanțate din afara țării (https://bit.ly/3ZZA1fx).

Citește și: Averea parlamentarului care ar trebui să controleze serviciul secret al Internelor: 3 case, 1 apartament, 5 terenuri

Cele 12 facturi emise în perioada 2018-2019 către firma lui Vanghelie sunt justificate de Luju prin “servicii de publicitate și consultanță media”, în baza unui contract încheiat pe 30 iulie 2018 (cu 10 zile înaintea mitingului din 10 august).

Platforma Luju.ro (Lumea Justiției) este controlată (prin Jurindex Media) de jurnalistul Răzvan Savaliuc, o prezență constantă în platourile Antena 3 și România TV, fost angajat la ziarul Ziua pe vremea lui Sorin Roșca Stănescu.

Site-ul lui Savaliuc alimentează în mod tradițional campaniile TV împotriva magistraților anticorupție, relatează unilateral perspectivele unor justițiabili notorii si servește ca platformă de comunicare pentru personaje controversate din Inspecția Judiciară, Secția Specială sau CSM.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO FACEBOOK Captura

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...