Cei mai productivi angajați. 12 milioane de lei, produși într-un an de un salariat

Data:

„Ziarul de Iași” a întocmit un Top 10 al celor mai productivi angajați din economia ieșeană, calculele pornind de la cel mai recent clasament realizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Iași după cifra de afaceri obținută în anul 2021 și numărul mediu de salariați în același an ai acestor companii locale. 

Potrivit calculelor făcute pe baza datelor financiare disponibile și pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, cel mai productiv angajat din județul Iași produce anual 11,9 milioane de lei și lucrează la Media Rom Grup, distribuitor de carburanți. La polul opus, cu cel mai mic raport dintre cifra de afaceri și numărul angajaților se află Apavital SA, unde fiecare angajat a contribuit cu 166.000 de lei la cifra de afaceri înregistrată anul trecut de operatorul regional al serviciilor de apă și canalizare.

Citește și: EXCLUSIV. Tulburătoarea poveste a unei filipineze traficate în România. Cum a fost clasat dosarul la Constanța

Ce a raportat firma de la Iaşi a lui Jeff Bezos

Angajații companiei lui Jeff Bezos, Amazon Development Center (România), se clasează pe locul 9. Compania a făcut afaceri de 555,3 milioane de lei anul trecut cu un număr mediu de 3216 de salariați, rezultând o productivitate de aproape 173.000 de lei per angajat. Amazon domină clasamentul celor mai mari angajatori privați din județul Iași.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Citește și: Teatru inovator, comedii romantice, spectacole manifest şi tragi-comice, în stagiunea de teatru de la ARCUB

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...