ȘTIRE FALSĂ Elon Musk ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween

Data:

UPDATE: Elon Musk nu fostt în România, informația că ar fi participat la o petrecere de Halloween la Castelul Bran fiind falsă. De altfel, magnatul Tesla a postat pe 1 noiembrie o fotografie cu costumul său, din care reiese și oficial că nu a fost în țara noastră.

Mai mult, Angelina Jolie, menționată în știrea inițială, s-a aflat, de fapt, în Los Angeles, în weekendul în care presa a scris că ar fi trebuit să vină la Brașov.

În schimb, o parte din ceilalți invitați, printre care co-fondatorul Pay-Pal, Peter Thiel, și soțul său, dar și mai multe vedete internaționale chiar au participat la o petrecere de Halloween la Castelul Bran.


Știrea inițială

Elon Musk, fondatorul Tesla și, de curând, proprietarul Twitter, dar și alte persoane bogate și vedete de la Hollywood, precum Angelina Jolie, ar urma să participe la o petrecere de Halloween la castelul Bran.

Printre participanți s-ar mai afla fondatorii Google, Serghey Brin și Larry Page, co-fondatorii Pay-Pal, Peter Thiel și Luke Nosek, Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), dar și o serie de celebrități din lumea artistică, potrivit Media Flux. Știrea a fost confirmată și de către Libertatea.

Citește și: Caz şocant: şefa de la Dermatologie din Spitalul „Sf.Spiridon” şi-a „cazat” părinţii în unitate timp de 3 ani

Și-au anunțat participarea peste 200 de oameni, iar evenimentul va avea loc în noaptea de duminică spre luni, când americanii sărbătoresc Halloween.

Magnatul american Peter Thiel, fondatorul Pay Pal, s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen. Elon Musk ar urma să ajungă duminică.

Oaspeții sunt duși cu elicopterele de la București la Bran, conform Media Flux.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related