Cel mai norocos om din lume: supraveghetorul jocurilor de noroc a câștigat 3 ani la rând peste 100.000 de euro din pariuri

Data:

PRESShub a prezentat luni faptul că un membru al comitetului care ar trebuie să supravegheze piața jocurilor de noroc din România a raportat pentru anul 2020 câștiguri de aproape 34.000 de euro din pariuri sportive. De fapt, situația este chiar mai interesantă de atât.

Raul Petrescu este reprezentantul Ministerului de Finanțe în cadrul Comitetul de supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Rolul acestui organism este deosebit de important.

Potrivit ordonanței de urgență din 2009, privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, Comitetul de supraveghere aprobă echipamentele dedicate pentru organizarea acestor jocuri, emite licențe pentru firmele care organizează jocuri de noroc, aprobă regulamentele pentru tombole și alte extrageri de acest tip.

Raul Cristian Petrescu a fost numit în Comitetul de supraveghere al ONJN îm 2021, de către Florin Cîțu, pe vremea când era prim-minitru. Anterior, a lucrat ca vicepreședinte al ANAF, coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, fiind numit în această funcție în 2019, de către Viorica Dăncilă.

Citește și: EXCLUSIV Un membru al Comitetului de supraveghere a jocurilor de noroc a câștigat o sumă uriașă la jocuri de noroc

Câștiguri la pariuri în 2020, 2021, 2022

După ce a ajuns în funcții înalte în aparatul central al statului, Raul Petrescu a devenit cel mai norocos om din lume.

Trei ani la rând, cel care s-a ocupat de combaterea fraudelor fiscale și acum de monitorizarea pieței jocurilor de noroc a menționat în declarațiile de avere câștiguri între 34.000 și 40.000 de euro anual, doar din pariuri sportive.

În ultimii trei ani, doar din pariuri sportive și doar de la o singură casă de pariuri – Superbet – Raul Petrescu a declarat că a încasat circa 115.000 de euro.

În 2020, membrul Comitetului de Supraveghere a obținut 165.761 de lei (circa 34.000 de euro.

În 2021, declară că a câștigat încă 199.671 de lei (aproape 41.000 de euro)

În 2022, a strâns din pariuri sportive încă 195.390 de lei (alți 39.800 de euro).

Declarația de avere din 2021 a lui Raul Petrescu by Razvan Chiruta on Scribd

Declarația de avere din 2022 a lui Raul Petrescu by Razvan Chiruta on Scribd

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Oana Stănciulescu
Oana Stănciulescu
Oana Stănciulescu este jurnalist din 1991. A debutat Dreptatea, ca reporter. A mai lucrat la România liberă, Ziua, Academia Cațavencu, BBC. A fost redactor-Sef la emisiunea „Chestiunea Zilei”, șef sectie Politic la PRO TV, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei și Cotidianul. Realizator și analist la Realitatea TV și Antena 3. Director la Expres Magazin · A activat pe funcția de consilier la Institutul Diplomatic Român și presedinte la Societatea pentru Presă Liberă.
12 COMENTARII
  1. Cel mai norocos bugetar: Un angajat al Ministerului Finanțelor a câștigat aproximativ 100.000 de euro la pariuri jucate la același operator – Stiri24

    […] de avere câștiguri între 34.000 și 40.000 de euro anual, doar din pariuri sportive, arată Presshub. Concret, în ani 2020, 2021 și 2022, doar din pariuri sportive și doar de la o singură casă de […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...