Cel puţin 10 oameni, inclusiv copii, au murit într-un atac aerian al ruşilor la Sumî

Data:

Cel puţin zece persoane, inclusiv copii, au murit într-un atac al ruşilor la Sumî, a anunţat şeful administraţiei regionale din Sumî, Dmitri Jiviţki, potrivit The Kyiv Independent.

„Regiunea Sumy a fost foarte agitată… Au fost pierderi printre soldații noştri: băieţii noştri s-au luptat cu o întreagă coloană de vehicule inamice, maşina lor a fost vizată de rafale, sunt răniţi şi, din păcate, patru tineri au murit într-o luptă inegală cu armata rusă”, a declarat Jiviţki, printr-un mesaj video pe Facebook.

Atacul aerian al ruşilor a vizat clădiri rezidenţiale.

„A fost un bombardament aerian al suburbiilor Sumii. Case de locuit au fost bombardate în unele așezări. Și chiar lângă centrul orașului Sumy, pe strada Romenskaya, o bombă a distrus mai multe case. S-au șterse complet de pe fața pământului. Acestea sunt case private. Sunt morți. Din păcate, sunt copii morți. Și numărul morților este deja mai mult de 10 persoane”, a menționat șeful OVA.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
4 COMENTARII
  1. VIDEO De ce nu intervine NATO în Ucraina, dacă a intervenit în Serbia - Stiri locale | Ziare locale online din România

    […] pe care-l face armata rusă în această țară. Există deja dovezi clare că militarii ruși ucid civili, cu intenție, iar avioanele și rachetele lui Putin lovesc din aer nu doar obiective militare, ci și blocuri de […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related