Cele mai bune mașini germane în care să investești în 2023

Data:

Dacă vrei să-ți cumperi o mașină germană în 2023, atunci ai ajuns exact unde trebuie pentru că în acest articol, echipa cauțimașină.ro îți va prezenta cele mai bune alternative auto în care merită să investești.

Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golf GTI a fost un simbol al industriei auto încă din anul 1975 și, deși GTI de astăzi vine cu facilități precum lumini LED, indicatoare digitale și multe alte jucării la bord, formula de bază nu s-a schimbat cu nimic. În spatele caracterului practic și al tapițeriei vintage în carouri se află un motor puternic, cu transmisie manuală, caracterizat prin agilitatea unei mașini sport.

Volkswagen continuă să investească în acest model adăugându-i recent Vehicle Dynamics Manager, o aplicație pentru mașină care le permite proprietarilor să ajusteze Golful GTI la preferințele lor de conducere. Volkswagen Golf GTI este un vehicul cu 5 locuri, disponibil în 4 nivele de echipare. Cel mai popular stil este 2.0T SE DSG, care pornește de la aproximati 37.000 eur și vine la pachet cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune față.

Citește și: Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Argumente pro

Stilat și modern. Dinamică flexibilă. Când îl conduci, ai impresia că stai la volanul unei mașini mai scumpe. Practic pe benzină.

Argumente contra

Costă cam mult dacă ți-l dorești echipat până-n dinți. Spătarul scaunului este cam mic. Nu are nicio variantă electrică sau hibrid disponibilă.

Volkswagen Passat

Un sedan clasic de familie, Volkswagen Passat oferă o cabină spațioasă și mult spațiu și în portbagaj. Deși unele elemente ale designului cabinei îl fac să pară puțin învechit, el este totuși un sedan capabil, care merită luat în considerare de cei care își doresc să investească într-o mașină nemțească. Volkswagen Passat este un vehicul cu 5 locuri care vine în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Ediția Limitată 2.0T, care începe de la aproximativ 31.000 de euro și vine cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune pe față.

Continuarea în Cautimasina.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Top cele mai fiabile mașini de pe piață

Top cele mai fiabile mașini de pe piață

Vânzările de mașini electrice le-au depășit pe cele diesel, în Uniunea Europeană

Vânzările de mașini electrice le-au depășit pe cele diesel,...

Autoturismele BMW care circulă în România sunt cele mai avariate

Autoturismele BMW care circulă în România sunt cele mai...