Cele mai tranzitate fontiere. 100.000 de persoane au intrat sau au plecat din țară, în decurs 24 de ore

Data:

Potrivit G4Media, aproximativ 100.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 35.400 mijloace de transport (dintre care 15.200 automarfare), au efectuat formalităţile de control la frontieră în ultimele 24 de ore.

Conform unui comunicat de presă al IGPF, pe sensul de intrare au fost aproximativ 51.100 persoane, cu 17.400 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 48.900 persoane – cu 18.000 mijloace de transport.

Cele mai tranzitate frontiere au fost: frontiera aeriană – aproximativ 31.700 de persoane; frontiera cu Ungaria – aproximativ 31.600 de persoane şi 16.600 de mijloace de transport; frontiera cu Moldova – aproximativ 15.500 de persoane şi 5.700 de mijloace de transport.

Articolul integral, în G4Media!

Citește și: De ce a renunțat dr. Mihai Craiu la Spitalul Virtual pentru Copii? „Pentru că s-a săturat de agresivitatea mesajelor și de amenințările primite” (presshub.ro)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”  |Digi24

Cătălin Cîrstoiu: „până acum o săptămână eram un om...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...