Centrul Botoșaniului, paralizat de lucrările de refacere a marcajelor rutiere făcute în toiul zilei

Data:

Circulația rutieră prin centrul municipiului Botoșani a fost dată peste cap, marți la prânz, din cauza lucrărilor pentru refacerea marcajelor de pe carosabil.

Timp de mai bine de două ore, mașinile au circulat pe strada Cuza Vodă bară la bară, de parcă municipiul se transformase peste noapte într-o metropolă. Au existat momente în care coada infernală de mașini se întindea pe sensul de mers spre Colegiul „A.T.Laurian” din dreptul intersecției cu strada Ștefan Luchian până în intersecția cu strada Marchian.

Cauzele acestui îngrozitor blocaj au fost lucrările de refacere a marcajului de pe carosabil din sensul giratoriu aflat în imediata apropiere a Casei Sindicatelor.

Citește articolul integral pe Monitorulbt.ro

Citește și: VIDEO Dezastrul din Mariupol: tancurile rusești trag direct în blocurile care au mai rămas în picioare

Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Licitație pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai în București. Nicușor Dan: „Este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de...

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, săptămâna aceasta, llansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 16 linii de tramvai.

Anonimă prinsă de ANAF cu 5,8 milioane de lei nejustificați pe „marile averi”

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”.

La cea mai bogată universitate din Iași, studenții sunt puși să dea mii de lei pe consumabile

Un grup de studenţi din anul al VI-lea de la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi (UMF) a trimis o plângere pe adresa redacţiei „Ziarului de Iaşi” în legătură cu faptul că trebuie să achiziţioneze din buzunarul propriu, an de an, materiale pentru procesul didactic în valoare de sute de lei. 

Sebastian Burduja, interimar la Educație (surse). Cine ar putea prelua portofoliul

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja (PNL), ar...