Centrul Medical Brancuși, clinica modernă de lângă casa ta (P)

Data:

Suntem în decembrie, luna Sărbătorilor de iarnă, în care cu mic cu mare îl așteptăm pe Moș Crăciun, în care ne dorim cât mai multă lumină, fie că ea ne înfrumusețează cartierul, orașul sau al nostru cămin.

Prezent

Este luna în care ne amintim de toți cei dragi nouă și vrem să le urăm tot ce-i mai frumos pe lume. Și, după ce le dorim realizări multe, bucurii asemenea și câte și mai câte, încheiem invariabil cu: Ai grijă de tine! Multă sănătate!

Este urarea care le include pe toate, pentru că doar fiind sănătos poți să te bucuri de celelalte. Iar sănătatea înseamnă deopotrivă tratarea unor eventuale afecțiuni, cât și prevenție. Așa că un nou centru medical, dacă se poate cât mai în apropierea casei noastre, este binevenit. 

Apărut din dorința de a oferi îngrijiri medicale accesibile și de calitate pentru persoanele de toate vârstele, de la prevenție la diagnosticare și tratarea afecțiunilor cu care se confruntă oamenii, Centrul Medical Brâncuși a luat ființă în Sectorul 6 ca un proiect bine gândit încă din 2012, în urma unei analize a serviciilor medicale neîndestulătoare pentru acest sector cu o populație de peste 333.000 de locuitori.

Centrul Medical Brâncuși, Sectorul 6
Centrul Medical Brâncuși, Sectorul 6

Iar soluția era tocmai deschiderea unui astfel de centru medical, cu cabinete de medicină de familie, cu multe specializări medicale, cu radiologie imagistică  și bază de recuperare  medicală.

Important de știut este că această unitate medicală are și centru-de-permanență, că poate asigura spitalizare-de-zi și funcționează atât cu încasări directe cât și cu decontarea serviciilor medicale de către Casa de Asigurări a Municipiului București.

Cu alte cuvinte, aici pot veni pacienți din toate categoriile sociale, atât cei care doresc să beneficieze de asigurările sociale de sănătate, cât și cei care doresc să plătească serviciile medicale.

Ce ne oferă acest centru medical? Nici mai mult nici mai puțin de 22 de specialități și 35 de medici specialiști în domeniile Pediatrie , Medicină internă, ORL, Dermato-venerologie, Alergologie și imunologie, Diabet-nutriție și boli metabolice, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie, Geriatrie, Psihiatrie pediatrică și adulți, Psihologie, Logopedie, Ortopedie, Cardiologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Urologie, Neurologie, Neurochirurgie, Pneumologie, Recuperare medicală și Radiologie-imagistică medicală.

Cabinet moder și familiar, în Centrul Medical Brâncuși
Cabinet moder și familiar, în Centrul Medical Brâncuși

Tot aici găsim șase cabinete de medicină de familie și un centru de permanență cu servicii medicale acordate de către medici de familie și asistenți medicali.

Centrul Medical Brâncuși are contract cu Casa de Asigurări a Municipiului București și pentru servicii de spitalizare-de-zi în cadrul a 12 specializări medicale precum Pediatrie, Medicină internă, Dermato-venerologie, Diabet-nutriție și boli metabolice, Obstetrică-ginecologie, Cardiologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Urologie, Neurologie, Pneumologie, Recuperare medicală.

De asemenea, este foarte important de știut că alegerea acestui centru vă scutește de prea multe drumuri. Atunci când trebuie, cu trimitere de la medicul specialist ori cel de familie, pentru a vă face analizele sau diverse investigații imagistice, tot aici, la Centrul Medical Brâncuși, găsiți și două laboratoare medicale, dar și aparatură performantă pentru CT și RMN, iar cu rețeta prescrisă vă opriți în aceeași clădire la farmacie.

Și viitor

Și tuturor acestor specializări li se vor adăuga în curând încă două, Oncologie și Chirurgie pediatrică.

În același timp, observând condițiile din sector, Centrul Medical Brâncuși a demarat construirea unui spital în care pacienții cu afecțiuni pentru care diagnosticul și/sau tratamentul nu se pot face în ambulatoriu și spitalizare de zi să se simtă în siguranță și să beneficieze de servicii medicale de înaltă profesionalitate.

Construirea acestui spital va conduce la asigurarea a tot mai multe și complexe servicii medicale plătite de către Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, tot mai mulți pacienți având astfel acces la asigurările de sănătate.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...